Verhaal Afkemarij

Mam, ik ben zo blij dat ik nu met mijn armen om je heen kan knuffelen

Hoe mooi is het als je zoon dat tegen je zegt!

Afkemarij besluit net voor oud & nieuw samen met haar vriendin Wendy te starten met het Stappenplan van Cambridge Weight Plan. Ze is klaar met het gejojo! Ze is dit jaar 40 geworden en dit wilde ze met een gezond gewicht vieren, wat haar gelukt is!

De grootste veranderingen die ze gemerkt heeft nu ze haar kilo’s kwijt is, is dat alles makkelijker gaat. Sporten, traplopen, alles gaat makkelijker en sneller.

“ Vooral met sporten merkte ik dat heel duidelijk. Ik zei weleens, het voelt alsof ik met mijn zoon van 10 op mijn rug aan het sporten ben, die er nu vanaf is, en ik verder ben gaan sporten. Ik dacht altijd dat ik een slechte conditie had, maar dat is helemaal niet waar!”

En dan nog een luxe probleem; een hele nieuwe garderobe. Niet meer kleding kopen omdat het past en wel ok staat, maar kleding die mooi staat! Maar wat is dan eigenlijk je stijl? Er zijn zoveel verschillende stijlen en kleuren, Afkemarij is geregeld bij het shoppen met lege handen thuisgekomen, omdat ze geen keuze kon maken.

Share:

Geef een reactie