Verhaal Sint

Waar een wil is, is een weg

Dit is hoe Sint het Cambridge Weight Plan ervaren heeft. Als je echt af wilt vallen, ga er dan voor, ondanks de moeilijke momenten op bijvoorbeeld een verjaardag, het is echt de moeite waard!

“ Het dieet is duidelijk voor mij, 3 producten per dag en voor de rest niks. De producten zijn prima, ik vond het helemaal geen straf om tussen de middag een reep te eten.

Ik heb het dieet zo’n 7 jaar geleden gevolgd, maar het is me helaas niet gelukt om op gewicht te blijven. Het afbouwproces is nu veel beter, inclusief de begeleiding daar in, daarom blijf ik nu wel op mijn streefgewicht.

Op gewicht blijven moet bij mij van twee kanten komen, minder en bewuster eten/drinken en daarnaast meer bewegen. Door een langere afbouwperiode, de diverse stappen, ga je anders tegen voeding aankijken, je wordt bewuster van het goed omgaan met eten.”

“De reden dat ik weer gestart ben met Cambridge is omdat ik veel mensen in mijn omgeving ken, met zwaar overgewicht, die inmiddels lichamelijke klachten en fysieke beperkingen hebben. Dit wilde ik graag voorkomen.

Ik had zelf wel al last van transpireren, snel buiten adem en had beperkingen in het bewegen, maar dat is nu gelukkig allemaal weg.”

Share: