Onwards is de naam van een uniek programma van Cambridge Weight Plan Benelux, bedoeld voor als je afgeslankt bent en je vervolgens op gewicht wilt blijven.
Onwards brengt valkuilen in het huidige leefpatroon naar boven en bied je emotionele, mentale en fysieke handvatten. Je leert je valkuilen herkennen, erkennen en accepteren. Door bewust te worden van je gedrag en gewoonten kun je met behulp van Onwards een weg inslaan naar de oplossing. Het geeft je kracht, vertrouwen en inzicht; een leven, waarin je zelf de handen weer aan het stuur hebt.
Ik heb de onwards cursus in 2017 afgerond en gebruik dit tijdens de consulten.

Hoe werkt Onwards

Onwards gaat vooral over jou. Je leert om zonder oordeel naar de verschillende aspecten van jezelf te kijken en om daar waar nodig er anders mee om te gaan. De vier inzichten zijn

Ken jezelf

Wie ben jij? Wat zijn jouw voorkeuren? Wat zijn jouw waarden? Wat heeft jou gevormd? Wat is het verhaal achter jouw manier van omgaan met dat wat er speelt?

Kom tot jezelf

In de zoektocht naar hoe het nu verder moet, is het belangrijk dat je dat niet zozeer buiten jezelf maar juist in jezelf zoekt.
In de huidige samenleving worden we vaak overprikkeld. Bovendien staan we door het gejaagde leven, waarin we vele ballen hoog willen houden, niet meer stil bij wat er op het moment echt speelt.
Aandachtstraining of mindfulness wordt meer en meer geaccepteerd als een waardevolle manier om dichter bij een oplossing te komen in werk, relaties en/of gezondheid.

Voed jezelf

Onwards geeft je inzage in de verschillen tussen voeding en vulling. Wat is gezonde voeding? Wat heeft jouw lichaam nou precies nodig en in welke verhouding?
Wil jij bewuster leven maar je weet niet waar je moet beginnen? Doe dan de Onwards Leefstijl Check. Een tool om inzicht te krijgen in je fysieke, mentale en emotionele gezondheid als ook je sociale omgeving. Samen met jou gaan we na waar jij aan kan werken.

Zorg voor jezelf

Je bent op je streefgewicht en je vraagt je af hoe nu verder.
Om jezelf goed te kunnen voeden is het belangrijk dat je weet wat goed voor je is en wat in een gezond voedingspatroon past, waarbij ook de tussendoortjes en extra’s niet worden vergeten.

Meer weten? Vul dan het contactformulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op.