SALSABURGERS STAP 5

Dit heb je nodig

  • 200 g rundergehakt, extra mager 
  • 1 kleine rode ui, fijngesneden 
  • 1 teen knoflook, fijngesneden 
  • 1 tl paprikapoeder 
  • 1 tl mosterd 
  • 1/2 ei, geklopt 
  • peper 
  • 2 broodjes, volkoren

voor de garnering

  • enkele plakjes augurk en tomaat
  • enkele (rauwe) uienringen
  • Salsasaus 
  • 1 vleestomaat, in stukken 
  • ½ rode ui, in stukken 
  • ½ tl chilipoeder 
  • 1 teen knoflook 
  • citroensap, naar smaak 
  • vloeibare zoetstof, naar smaak

Zo maak je het klaar

Mix alle ingrediënten voor de salsasaus met de staafmixer tot een gladde massa. Meng alle ingrediënten voor de burgers en maak hier 2 burgers van. Gril de burgers en serveer deze op de broodjes met de salsasaus en de garnering. Serveer eventueel met een salade.